Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (2024)

Home » Trainingen » Security Awareness

Zijn jouw medewerkers bekend met én bewust van online risico’s? Steeds vaker zien we grote dataleks en hacks in het nieuws, door fouten en niet goed beveiligde omgevingen. Onze training Security Awareness helpt je zo goed mogelijk weerbaar te maken tegen cyber aanvallen.

Herkennen van risico's Bewustwording online kwetsbaarheid Gegevensbescherming & privacy

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (1)

Ontvang advies

Voor wie is een Training Security Awareness?

De training security awareness speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers in je organisatie die zich bewust moeten zijn van de alledaagse risico’s met betrekking tot (digitale) informatie. Dit geldt dus niet alleen voor een IT of ICT afdeling, maar is van belang voor de gehele organisatie van belang zijn! Wil je achterhalen of deze training geschikt is voor jou? Lees dan verder op deze pagina!

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (2)

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?

De training security awareness kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training security awareness zijn:

  • Nieuwe manier van werken
  • Phising
  • Risicobeheer en wachtwoorden
  • Werken in de cloud
  • Mobiele apparaten
  • Gegevensbescherming en privacy

Staat er niet precies tussen wat je zoekt? Vul eens een persoonlijke intake in om te achterhalen wat je zoekt en we brengen graag vrijblijvend advies uit!

Persoonlijk advies?

Wat leer je?

Na het volgen van een training security awareness ben je in staat om veilig om te gaan met (digitale) informatie. Je leert situaties herkennen, zodat je maatregelen kunt nemen om veilig om te gaan met malware, internet, social media, e-mail, cloudfaciliteiten en je bedrijfsnetwerk. Je krijgt inzicht in het brede securitylandschap, van wet- en regelgeving, normen, informatiebeveiliging en IT-beveiliging tot het belang van cyber awareness.

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training security awareness?

De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.  

Bel met ons!

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (3)

94750

Jaarlijkse deelnemers

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (4)

168

Professionele trainers

Nieuwsbrief

Security awareness training op locatie

Bij heel veel mensen slaat de stress al toe als ze het woord cyber security horen. Het wordt vaak gekoppeld aan de wereld van de IT en ICT, maar gaat tegenwoordig veel verder. Ook jouw organisatie is in staat om al je medewerkers doeltreffend te beschermen tegen cyberaanvallen. Hoe we dat doen? Jullie bepalen zelf de inhoud van de training, uiteraard na een uitvoerig kennismakingsgesprek met een van onze trainers. Dat maakt dat we er zeker van zijn dat de training aansluit bij jullie wensen en de medewerkers na het volgen van de training ook daadwerkelijk in staat zijn om van meerwaarde te zijn voor de organisatie als het gaat om security awareness. De training bestaat uit praktische oefeningen die aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien is de stof begrijpelijk en op elke organisatie toepasbaar. Trainen jullie liever op locatie? Wij beschikken over een landelijke dekking, waardoor de training security awareness kan worden aangeboden waar jullie dat wensen.

Hoe maak ik mijn medewerkers aware?

Experts zeggen vaak dat medewerkers de zwakste schakel zijn als het gaat om de beveiliging van je software. Dat is natuurlijk iets wat je liever niet wilt. Natuurlijk is het belangrijk om technische maatregelen te nemen om bedrijfsgevoelige informatie te beveiligen, maar zonder goede bewustwording bij medewerkers loop je nog steeds een verhoogd risico op datalekken en cyberaanvallen. Heb jij enig idee hoe je dat aanpakt? Wees je bewust van het feit dat een cyberaanval meer schade kan aanrichten dan je in eerste instantie voor mogelijk houdt. Een goede virusscanner kan veel ellende voorkomen, maar is vaak onderworpen aan nieuwe malware die niet altijd door het systeem worden erkend. En daar schuilt meteen het gevaar. Je bent pas echt geholpen met een security awareness training.

Hoe maak ik medewerkers aware?

Onze maatwerktrainingen draaien uitsluitend om situaties waarmee jouw medewerkers in hun eigen dagelijkse werk te maken krijgen. Er wordt duidelijke taal gebruikt, die met name voor medewerkers zonder voorafgaande technische kennis snel en gemakkelijk te begrijpen is. Zo leren je medewerkers hoe ze risico’s zoals phishing e-mails betrouwbaar kunnen herkennen en blokkeren, zonder dat ze van het fijne op de hoogte zijn qua IT of ICT. De security awareness training zorgt ervoor dat jouw medewerkers de eerste verdedigingslinie van de organisatie vormen. De training security awareness gaat dan ook verder dan tientallen jaren expertkennis en is met name ingestoken op jouw persoonlijke groei. Daar valt zowel voor jou als voor ons de meeste winst te behalen.

Laat je verrassen met advies op maat!

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze training, maar ben je op zoek naar meer informatie? Wij komen graag met je in contact. Je kan ons bereiken op 085-0430090 of een e-mail sturen naar info@btrtrainingen.nl. Een andere manier om met ons in contact te komen is door het invullen van het offerteformulier. Je krijgt nog dezelfde dag een reactie op je aanvraag. Onze adviseurs staan je graag te woord en zoeken altijd naar een passende maatwerkoplossing voor jou en de organisatie. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen dat we gebruik maken van een trainingsacteur. Hij of zij bevordert het niveau van de training en weet bepaalde situaties uit de praktijk optimaal na te bootsen, waardoor jij het geleerde gelijk kunt toepassen.

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van

Naast deze training bieden wij nog 250 verschillende maatwerktrainingen aan op het gebied van onder andere communicatie, leidinggeven en digitale vaardigheden. Ben jij nou benieuwd welke training het beste past bij jouw persoonlijke vraagstuk? Onze professionele adviseurs staan je graag te woord. Andere trainingen die naast de training security awareness voor jou interessant kunnen zijn:

  • Cybercrime
  • Pentest laten uitvoeren
  • Bewustwording Online Kwetsbaarheid

Vragen over dit artikel?

Contact

Terug naar het overzicht

Wij werken voor
fantastische klanten

We streven iedere dag weer naar het hoogst haalbare. En daar zijn we trots op.
Dat maakt dat we in de afgelopen jaren interessante trainingen hebben verzorgd
voor uiteenlopende organisaties door het hele land. Altijd maatwerk, met voor
iedere vraag weer een passende oplossing.

Daag jij ons uit?

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (6)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (7)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (8)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (9)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (10)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (11)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (12)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (13)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (14)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (15)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (16)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (17)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (18)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (19)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (20)

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (21)

Vrijblijvend advies

Training Security Awareness | BTR Trainingen ✔️ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5346

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.