Wat betekent GTS op Snapchat? - Storepreneur.com (2024)

Op Snapchat betekent “GTS” (of “gts”) hoogstwaarschijnlijk “goede tijden”. De “S” maakt “tijden” meervoud en staat niet op zichzelf voor iets. Het wordt gebruikt om terug te denken aan een leuke herinnering of om een gesprek op een positieve noot te beëindigen. Het kan worden gebruikt in directe berichten of als fotobijschrift.

Wat betekent GTS dan?

Over het algemeen staat de trending afkorting GTS voor “ga naar bed” of “ga slapen”. Mensen gebruiken dit om een gesprek laat in de nacht te beëindigen. Deze uitdrukking is het populairst via sms en sociale media, en wordt meestal niet gebruikt bij een persoonlijk gesprek.

Wat betekenen GTS en GN?

Welterusten, Zorg goed voor jezelf, Zoete dromen

Wat betekent GTS van een meisje?

“GTS” betekent meestal “ga naar bed” in een tekstbericht.

Hoe reageer je op GTS?

Het instellen van snelle antwoorden voor je Amazfit GTS 3 is eenvoudig en rechttoe rechtaan:

  1. De eerste stap is om de Notify-app op je Android te openen.
  2. Open de sectie Knop.
  3. Open de opties voor Snelle antwoorden.
  4. Bekijk de eerste tutorial die in de app wordt getoond om er zeker van te zijn dat je precies begrijpt hoe het werkt.
  5. Zet de optie Snelle antwoorden aan om deze in te schakelen.

Hoe tekstafkortingen te begrijpen!!

Wat betekent GTS in tekst ‘s nachts?

In dit geval staat GTS voor “Go to Sleep” of “Going to Sleep”, wat zich vertaalt naar “Ga naar bed” of “Ik ga slapen”. Mensen gebruiken het vaak om iemand met wie ze online of via een tekstbericht praten te laten weten dat ze naar bed gaan voor de nacht of hen vragen om naar bed te gaan.

Wat betekent GN in straattaal?

Het is vrij eenvoudig, algemeen bekend en wordt veel gebruikt ongeacht de leeftijd – het straattaalwoord betekent simpelweg ‘goede nacht’.

Wat betekent GN seksueel?

GN is een acroniem dat staat voor “Get naked”, wat zich vertaalt naar “Kleed je uit”, dit is een opdracht om een persoon zijn of haar kleding te laten verwijderen. Het wordt meestal online gebruikt tijdens een videogesprek of in tekstberichten bij sexting.

Waar staat GN voor?

Goede Morgen, Goede Nacht

Waar staat GN voor?

“Goede Nacht” is de meest voorkomende definitie voor GN op Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.

Wat betekent DM?

In de digitale wereld staat “DM” meestal voor “Direct Message”, wat zich vertaalt naar “Direct Bericht”. Een DM is een privémodus van communicatie tussen sociale media gebruikers. Wanneer je een direct bericht stuurt, kunnen alleen jij en de ontvanger de inhoud zien. Instagram, Facebook en Twitter hebben allemaal hun eigen direct messaging platforms.

Wat betekent Ty in tekstberichten?

TY is een acroniem dat Thank You betekent, wat zich vertaalt naar Dank Je.

Wat betekent GM in Snapchat?

“Goedemorgen” is de meest voorkomende definitie voor GM op Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok. GM. Definitie: Goedemorgen.

Wat betekent B in een tekst naar een meisje?

B is een liefkozende term voor een geliefde. Het wordt vaak gebruikt om een vriend, je meisje of je moeder aan te spreken.

Wat betekent TTYL in vuile taal?

TMI– Te veel informatie 89. TMRW – Morgen 90. TTYL– Spreek je later 91. TY of TU– Dank je wel 92. VSF – Heel verdrietig gezicht 93.

Wat betekent ight in een tekst?

IGHT betekent “Alright.” De afkorting IGHT is een samentrekking van het woord “Alright,” gebruikt om instemming, overeenstemming of dat alles in orde is aan te geven.

Wat betekent ng in Snapchat?

“Niet Goed” is de meest voorkomende definitie voor NG op Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok. NG. Definitie: Niet Goed.

Wat betekent SB in Snapchat?

SB staat voor snapback en wordt gebruikt op het sociale mediaplatform Snapchat wanneer je wilt dat een gebruiker reageert op een snap, of “bericht.”

Wat is SFS in Snapchat?

Op Snapchat betekent SFS “snap voor snap.” SFS wordt vaak gebruikt door sociale media influencers, hoewel iedereen op het platform het kan gebruiken. Meestal plaatst een gebruiker een snap en onderschrift het met #SFS. Ze vragen hun volgers om hun snap te herposten als een manier om meer aandacht te krijgen en hun bereik te vergroten.

Wat betekent wth in Snapchat?

Wth: What the heck/hell. Af: As f***, wordt gebruikt om “extreem” aan te duiden. 121: Laten we privé chatten.

Wat betekent BB in relaties?

Het wordt af en toe gebruikt als een acroniem voor basketbal en bye-bye. Vaker echter, is bb een afkorting voor baby als een liefkozende term die wordt gebruikt voor geliefden, partners, vrienden en zelfs huisdieren.

Wat betekent BB BB?

“BB” wordt meestal gebruikt op het internet (en in tekstberichten) als een afgekorte vorm van “baby”. Echter, “baby” in deze context wordt gebruikt als een koosnaampje of term van genegenheid voor je romantische partner en niet een zuigeling.

Wat betekent ML?

geschreven afkorting voor milliliter: een 7 ml flesje parfum. SLIMME Woordenschat: gerelateerde woorden en zinnen. Metingen van volume.

Wat is DM flirten?

Voor degenen die het niet weten, directe berichten (DM’s) zijn privéberichten die een sociale media gebruiker naar een ander kan sturen. En als je probeert te flirten met iemand op sociale media, dan kunnen de DM’s de plek zijn om dat te doen.

Wat betekent GTS op Snapchat? - Storepreneur.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5952

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.